almere

almere

De strijd met tegen het coronavirus kent veel pieken en dalen. Momenteel bevinden we ons in een lockdown en is het belangrijk dat de regels worden nagestreefd. Een belangrijk onderdeel van de strategie tegen het virus, is het testbeleid. Zo kan er aan de hand van het aantal positieve tests gezien worden wanneer er het beste ingegrepen kan worden. Toch is het niet voor iedereen mogelijk om dagen in quarantaine te wachten op de uitslag van een corona test. Voor deze mensen is er de corona sneltest in Almere.

Weet binnen een kwartier waar je aan toe bent

Het voordeel van de corona sneltest is dat je binnen een kwartier weet waar je aan toe bent. Bovendien is het maken van een afspraak ook erg eenvoudig. Zo dien je dit via het internet te doen en spreekt het proces voor zich. Het enige waar je bij een sneltest rekening mee moet houden, is dat hier kosten aan verbonden zitten. De kosten van een sneltest zijn 65 euro en dient vooraf betaald te worden.

De test wordt alleen afgenomen door experts

Het is natuurlijk van groot belang dat een corona test die wordt gedaan, betrouwbaar is. Om een corona test zo betrouwbaar mogelijk te maken, is het belangrijk dat de test afgenomen wordt door professionals. Bij de corona sneltest in Almere worden de corona tests alleen maar afgenomen door vakbekwame zorgprofessionals. Hierdoor ben je zeker van een betrouwbare testuitslag.

Kosten Sneltest en PCR-test met COVID reiscertificaat
☝Tijdelijk korting: Boek Vandaag je test!☝