Kosten Sneltest en PCR-test met COVID reiscertificaat
☝Tijdelijk korting: Boek Vandaag je test!☝
Corona test vanuit huis

Corona test vanuit huis in Almere

Wil jij een corona pcr test doen maar wil je niet naar één van de locaties bij jou in de buurt? Dan is het in sommige gevallen ook mogelijk om een test bij jou thuis te laten doen.

Je kunt niet zelf testen

Soms kun je jezelf testen op bepaalde ziektes. Je krijgt dan een kit mee van je huisarts of het ziekenhuis of je kunt het zelfs in de apotheek kopen. Toch is dit bij corona niet het geval. Je kunt niet jezelf testen op corona. Normaal gesproken ga je naar een test locatie, maar in sommige gevallen kan iemand ook bij jou langskomen om je te testen op COVID-19.

De overheid doet dit niet

De overheid komt niet bij jou langs om je te laten testen op corona. Zij hebben aangewezen locaties om je te laten testen door het hele land. Dit is gratis. Wil je hier geen gebruik van maken? Dan kun je in sommige gevallen je ook thuis laten testen.

Thuis testen door een privébedrijf in Almere

Er zijn een aantal bedrijven die de sneltesten in Almere bij jou thuis kunnen afnemen. Soms hebben ze dan ook locaties door het hele land heen zitten, maar soms hebben ze ook alleen medewerkers die bij jou thuis kunnen komen.

Waar je op moet letten als je je laat testen door een privébedrijf in almere

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten als je je laat testen op COVID-19 door een privébedrijf. Hier zijn een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden.

Tarieven Sneltest en PCR-test met Reisdocument
☝Tijdelijk hoge kortingen, Bestel Vandaag je test!☝

Is het een betrouwbaar bedrijf in almere?

Heb je een bedrijf gevonden die de test bij jou thuis wilt afnemen? Lees dan wel goed de voorwaarden door van dat bedrijf. Check bijvoorbeeld of het een betrouwbare organisatie is door online reviews te lezen.

Wanneer krijg je de testresultaten?

Sommige bedrijven geven hun resultaten sneller dan de andere. Is het voor jou belangrijk wanneer je jouw resultaten krijgt? Zorg er dan voor dat je van tevoren weet in welke tijdsrange dit bedrijf zijn resultaten aan jou bekend zal maken.

Wanneer krijg je de testresultaten?

Grotere groepen

Sommige bedrijven testen alleen vanuit huis je je met een grotere groep tegelijk laat testen in Almere. Dit kan bijvoorbeeld je werkplek zijn. Dan is het handiger als er iemand naar jouw bedrijf komt, dan dat iedereen onafhankelijk naar verschillende locaties moet om zich te laten testen op COVID-19.

Wat zijn de kosten om te testen in Almere?

Testen bij een locatie van de GGD is gratis wanneer je symptomen hebt of wanneer je in contact bent geweest met iemand die positief getest is. Wanneer je een privébedrijf bij jou thuis laat komen om je te laten testen, dan zal dit niet gratis zijn. Check dus goed de kosten die hieraan verbonden zijn. Daarnaast kun je bij je zorgverzekeraar vragen of dit ook vergoed kan worden.