Kosten Sneltest en PCR-test met COVID reiscertificaat
☝Tijdelijk korting: Boek Vandaag je test!☝
doe-een-corona-pcr-sneltest-in-harderwijk

Doe een corona sneltest in Harderwijk

Covid-19 – Corona sneltest in Harderwijk kan in meerdere situaties noodzakelijk zijn. Zo is het van belang dat je een corona spoedtest of sneltest in Harderwijk doet wanneer je last hebt van klachten die passen bij een corona besmetting. Daarnaast kan een corona sneltest ook nodig zijn om naar het buitenland te mogen reizen. Ongeacht de reden van de test afspraak is het prettig als je precies weet hoe het in zijn werk gaat.

Plan allereerst een afspraak in

Wanneer je een corona sneltest of spoedtest in Harderwijk wilt doen? zal je allereerst een afspraak in moeten plannen. Het maken van een test afspraak is erg eenvoudig en kun je doen via het internet. Je vult hiervoor je persoonlijke gegevens in en selecteert het gewenste tijdstip. Om de afspraak definitief te kunnen maken, dien je vooraf te betalen. Na het betalen van de corona test krijg je een bevestiging per mail en/of sms en is de afspraak definitief.

Hoe verloopt een sneltest?

Nadat je de corona spoedtest in Harderwijk hebt gepland, wordt er van je verwacht dat je op het afgesproken tijdstip bij de testlocatie bent. Vervolgens dien je te wachten totdat je aan de beurt bent. Zorg ervoor dat je met mondkapje en legitimatiebewijs naar binnen gaat. Bij de test zelf wordt er slijmvlies afgenomen van je neus- en/of keelholte. Aan de hand van dit slijm kan er binnen 15 minuten bepaald worden of dat je besmet bent met het coronavirus. Van de testuitslag ontvang je vervolgens een document. Houd er rekening mee dat alleen een negatieve testuitslag niet geldt als reisdocument en je daarvoor naar een andere instantie moet. 

Wat kost een sneltest?

Sneltest of een spoedtest in Harderwijk kost zo’n, 65 euro. Dit is de totaalprijs met alles er bij ingegrepen. Deze volledige 65 euro dien je vooraf te betalen. Mocht je een grote groep een corona test willen laten doen, dan kan het zijn dat je minder per test hoeft te betalen. Om hierachter te komen, zal je contact op moeten nemen met de desbetreffende teststraat. Zij kunnen je voorzien van de benodigde informatie.  

Wat als je niet terecht kunt bij de corona sneltest in Harderwijk?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet terecht kunt bij de corona sneltest of spoedtest in Harderwijk. In dat geval is het ook mogelijk om naar de corona test in Biddinghuizen te gaan. Ze hanteren daar dezelfde werkwijze en de prijs is overigens hetzelfde. Mocht je niet naar de testlocatie kunnen komen omdat je te ziek bent of niet beschikt over vervoer, neem dan contact op met de GGD.

Tarieven Sneltest en PCR-test met Reisdocument
☝Tijdelijk hoge kortingen, Bestel Vandaag je test!☝

Zij kunnen jou vervolgens helpen met het vinden van een gepaste oplossing. In sommige gevallen wordt er uiteindelijk besloten om een corona test aan huis doen. Echter, houd er rekening mee dat hier alleen per uitzondering voor wordt gekozen en je daar niet zomaar voor in aanmerking komt. Dit omdat het voor de overheid simpelweg niet te doen is om grote groepen mensen aan huis te laten testen.